Vakbeurs Logistica 2017

De vakbeurs Logistica is dé toonaangevende vakbeurs op gebied van logistiek en goederenstroombeheersing in de Benelux, en een Europese topbeurs. Compleet, branchebreed, representatief en vol actie.

In 2017 vindt vakbeurs Logistica plaats van 28 t/m 30 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Klik hier voor meer informatie over Logistica 2017.


De stichting Logistica is tijdens de editie van 2017 (28 t/m 30 november) weer betrokken bij een aantal activiteiten op de beurs:

Scala Logistica
In het expositieprogramma komt veel nadruk te liggen op live demo’s in de vorm van maar liefst 4 verschillende Scala’s Logistica. Alle facetten van Move – Store – Pick – Deliver zullen daar aan bezoekers getoond worden. En exposanten kunnen een interactieve manier laten zien welke kennis en oplossingen zij te bieden hebben. Als u interesse heeft in deelname aan de Scala Logistica, kunt u contact opnemen met Yvonne van Bakergem van de Stichting Logistica; y.vanbakergem@logistica.nl.

Inhoudelijk programma
Tijdens Logistica zullen actuele trends en innovatieve logistieke concepten worden gepresenteerd in een gevarieerd inhoudelijk programma.

Logistica Award

Traditiegetrouw vindt tijdens de vakbeurs Logistica de uitreiking plaats van de Logistica Award. De Logistica Award is de onderscheiding voor de meest innovatie oplossing in de logistiek voor een nieuwe of verbeterde werkwijze van transport, methode van goederenopslag, handling of andere logistieke systemen. Kijk hier voor meer informatie over de deelnamemogelijkheden.